Back to All Events

Antwerp Dancing in Her Flames: INANNA

  • CarWash Sergeyselsstraat 42 Antwerpen Belgium (map)

INANNA workshop | in CarWash Antwerpen

Lang lang geleden kwamen vrouwen samen in cirkels… Ze verenigden hun lichamen en zielen ter verering van het Heilige Vrouwelijke. Al dansend activeerden ze hun levenskracht, Shakti, om het Geheel van de Schepping te danken. En door de overdracht van mythologische verhalen deelden ze hun wijsheid. In elk van deze oude verhalen kwamen archetypische goden en godinnen weer tot leven.

Via mondelinge verhalen van oude mythen zal Faranak ons ervoeren op een reis doorheen deze oude godinnen, te beginnen met de Soemerische godin Inanna. Daarna brengt CaroLine ons n beweging op een pelgrimstocht van dans en muziek. Door samen te komen als vrouwen in de naam van het Heilige, vormen we zo een krachtig veld dat ons kan helpen om de gefragmenteerde wereld waarin we vandaag leven te verenigen en te helen.

Schrijf je hier in als pre-registratie. Je ontvangt dan een linkje en de Dancing in Her Flames E--boek ter voorbereiding van de Journey. 

Name *
Name
Kom je met een vriendin? Je ontvangt 5,- euro korting per persoon.